Sunt aproape sigura...ca am mai raspuns la acest mesaj...dar se pare ca am avut ceva probleme la transmiterea mesajului
O astfel de cerere se mai numeste declaratie de creanta
Nu am un model ..dar aceasta este usor de redactat...trebuie sa contina urmatoarele
- denumirea societăţii, domiciliu sau sediul social, elemente de identificare ale acesteia (cod de identificare fiscală – cod unic de înregistrare pentru persoanele juridice, cod numeric personal pentru persoanele fizice - , după caz, număr de ordine în registrul comerţului), persoanele împuternicite să reprezinte societatea;
- valoarea şi temeiul creanţei pe care o înregistraţi faţă de societatea debitoare;
- declaraţie cu privire la drepturile de prioritate sau garanţii, dacă este cazul, contract de ipotecă, contract de garanţie mobiliară, etc..
În susţinerea declaraţiei de creanţă veţi depune copii de pe documentele justificative care atestă dreptul dvs. de creanţă, precum şi de pe înscrisurile din care să rezulte, după caz, garanţiile ori priorităţile.
vezi ca mai gasesti un astfel de model pe site-ul nostru...la forum...societati comercile...cerere de admitere a creantelor...in cazul in care nu s-a rezolvat problema prin fax....
Falimentul
ENGFULL
sunt creditor al unei firme aflata in faliment ( e drept in firma e din franta )
nu am primit adresa de inregistrare pe lista de creditori , insa am procurat ... (vezi toată discuția)