avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... raspuns instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

raspuns instanta

In 24.06.2010 am avut ultimul termen intr-un proces privind pensia alimentara retroactiva. In termen de cate zile pot primi acasa hotararea instantei judecatoresti?Exista un termen limita?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:16, 24 Iulie 2010
Nu exista un astfel de termen. De regula o hotarare este redactata si comunicata in termen de 30 -45 de zile. La unele judecatorii, mai putin aglomerate, termenul este mai scurt...
~ Conținut șters la cerere ~
Solutia pronuntata de catre instanta o puteti afla fie de la arhiva instantei , fie de pe portalul instantei.
Hotararile civile se redacteaza in 30 de zile dupa care se comunica, insa de cele mai multe ori acest termen este depasit.
Daca acest termen este depasit puteti formula o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii.
Nu exista nu termen limita stabilit de lege pentru comunicarea unei hotarari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Pe data de 27 OCTOMBRIE s-a dat solutia intr-un caz de majorare pensie alimentara (totul de acord comun, fara piedici), s-a afisat si pe net, ... (vezi toată discuția)
Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)