Bună ! Sunt proprietarul unei suprafețe de teren care se află între blocuri și pe care am amplasat acum 4,7 ani o baracă din metal, care este demontabilă. Am depus acum două luni și jumătate ,din nou și iar, din nou, o a nuștiu câta cerere, pentru împrejmuirea proprietății, depunând toate actele necesare pentru aceasta ,la Primărie, primind un număr de înregistrare . Trecând 30 de zile de la depunerea ultimei cererii, nu am primit nici acum un răspuns . Am fost în audiență , la domnul primar ,pentru a afla de ce nu mi-se aprobă aceea cerere ,iar domnul primar mi-a răspuns- citez ...,,că, până nu îmi iau baraca de pe terenul pe care sunt propietar nu îmi va da nici un fel de autorizație , iar dacă nu îmi convine ,să intentez proces cui vreau eu...,,, închei citatul .
Menționez ,că la o distanță de 200 de metri ,mai jos de terenul meu ,un alt propietar, are în construicție o cladire, care se află, tot între blocuri.
Am fost din nou în audiență , și am primit același răspuns din partea dumnealui .
După această ultimă audiență,am fost la compartimentele care se ocupă cu aceste autorizări și am primit din partea șefului biroului urbanism din cadrul Primăriei , același răspuns pe care m-i la dat domnul primar - citez ...,,.. până nu îmi iau baraca de acolo nu primesc autorizație...! închei citatul .
Ce mă sfătuiți să fac în acest caz ?
Mulțumesc !
Cu stimă!
De ce ? este așa relevant, acea baracă , pentru a obține o autorizație de împejmuire /construire; ce demersuri trebuie să fac ? Nu uitați sunt propietar pe acel teren . Primeam cumva autorizație dacă nu era baraca metalică demontabilă în 30 de minute , amplasare care este categorisită în clasa ,, provizorii,,!?
Pentru orice lucrare, inclusiv montarea unei constructii provizorii este nevoie de o autorizatie de construire.
Reveniti la serviciul urbanism si solicitati un raspuns la cererea dumneavoastra. Incheiati prin a le comunica ca in cazul in care nu vor da curs nici acestei cereri o sa va adresati instantei si o sa solicitati daune cominatorii.
Ati obtinut certificatul de urbanism?
Buna ziua !Da, am un certificat de urbanism datând din luna a patra 2008.
Alte discuții în legătură
abuz sau reavointa
rrobi
in urma unei dispoziții eliberată și aprobată în anul 2006, de Primarul municipiului, în baza Legii 10/2001, nu am primit nici un act de punere ... (vezi toată discuția)