avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie magazin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie magazin

Buna ziua.
Nu stiu daca am postat unde trebuie. Am si eu o problema.
Am o casa la tara + teren (la vreo 60 km de Bucuresti, aproape de Videle) si as dori ca in curte, in fata casei sa
construiesc un spatiu pe care sa il utilizez pentru un magazin alimentar. As dori sa fac constructia din profl metalic sau lemn. Ma intereseaza daca imi trebuie autorizatie de constructie pentru oricare dintre ele (metalic sau lemn).
Daca da, atunci ce acte imi trebuie.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eX3nna , utilizator 09:47, 22 Aprilie 2008
e necesara atat autorizatie de demolare, in caz k veti demola o anumita constructie, cat si autorizatie de constructie pentru ambele variante ,lemn sau metal.In cazul nerespectarii cerintei , se poate dispune demolarea contructiei ,si o sanctiune cu caracter administrativ , anume o amenda, fiind destul de mare.
Nu se va demola nicio constructie ci in fata casei este un teren pe care ar putea fi construit acest spatiu. Eu auzisem ca daca se face constructie din metal (sandwich cred ca ii spune) nu iti mai trebuie si autorizatii.
Insa am vrut sa ma asigur. Asadar, in acea localitate, unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine toate actele necesare?
La Primarie - Directia sau Serviciul de urbanism.
La Primarie, citit legea 50/1991, o puteti gasi pe internet...
Dar daca am sa cumpar o baraca si o amplasez acolo??? Ce pb. as pute intampina?
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2008
eX3nna, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara Marya STANCU Marya STANCU am si eu citeva intrebari referitor la constructia unui magazin pe structura de lemn.Vreau sa construiesc si eu un magazin din lemn ,pe structura de lemn,in ... (vezi toată discuția)
Legea 51 mireacaty mireacaty Ce construcții nu necesita autorizația de construire ? Am o rulota tip fast food , intr,-un parc industrial, am amenajat pt iarna cu pereți fin OSB placați ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru amplasament . omvesel omvesel Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot ... (vezi toată discuția)