avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie magazin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie magazin

Buna ziua.
Nu stiu daca am postat unde trebuie. Am si eu o problema.
Am o casa la tara + teren (la vreo 60 km de Bucuresti, aproape de Videle) si as dori ca in curte, in fata casei sa
construiesc un spatiu pe care sa il utilizez pentru un magazin alimentar. As dori sa fac constructia din profl metalic sau lemn. Ma intereseaza daca imi trebuie autorizatie de constructie pentru oricare dintre ele (metalic sau lemn).
Daca da, atunci ce acte imi trebuie.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eX3nna , utilizator 09:47, 22 Aprilie 2008
in ce scop sa fie amplasata baraca?
Tot e necesara autorizatia .Ca si urmari in caz de nerespectare a formalitatilor legale, veti putea fi sanctionata administrativ , cu o amenda.
Respectati toate rigorilor legii , altfel , sanctiunile sunt foarte aspre.
Baraca ar fi fost folosita in acelasi scop. Pt. baraca probabil mi-ar tb. autorizatie pt. amplasament? Ar fi mai simpla procedura???
Art. 3 Autorizatia de constructie se elibereaza pentru...
h) lucrări de construcţii cu caracter provizoriu: chioscuri, tonete, cabine, spaţii de expunere situate pe căile şi spaţiile
publice, corpuri şi panouri de afisaj, firme şi reclame, precum şi anexele gospodăreşti ale exploataţiilor agricole situate în
extravilan;
Multumesc pentru raspunsuri. E bataie mare de cap pt. un amarat de magazin mixt de la tara. Asadar nu exista nicio metoda mai simplificata de a pune in fapt aceasta dorinta???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara Marya STANCU Marya STANCU am si eu citeva intrebari referitor la constructia unui magazin pe structura de lemn.Vreau sa construiesc si eu un magazin din lemn ,pe structura de lemn,in ... (vezi toată discuția)
Legea 51 mireacaty mireacaty Ce construcții nu necesita autorizația de construire ? Am o rulota tip fast food , intr,-un parc industrial, am amenajat pt iarna cu pereți fin OSB placați ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru amplasament . omvesel omvesel Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot ... (vezi toată discuția)