avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz sau reavointa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz sau reavointa

in urma unei dispoziții eliberată și aprobată în anul 2006, de Primarul municipiului, în baza Legii 10/2001, nu am primit nici un act de punere în posesie(proces -verbal de punere în posesie ) pentru terenul respectiv ;am actionat în instanță Primăria și am câștigat ,inclusiv la I.C.C.J. București, avînd soluția în 2010 ,,definitivă și irevocabilă,, . În urmă cu aproximativ 3 ani și jumătate ,am amplasat o baracă demontabilă din tablă pe terenul cîștigat în instanță.Toată acestă perioadă,am fost de nenumărate ori la Primărie , pentru a demara proiectul pe care mi-l amânau cei care se ocupă cu această problemă ,că acea baracă este pusă ilegal pe teren...că bla ..bla,bla etc.Știu că în Constituție dreptul la ,,PROPIETATE ESTE GARANTAT,, dar nu respectat și nimeni nu poate încălca acest drept .Acționând, pe cale legală și văzând că nimeni nu-mi acordă atenție, am fost în audiență la Primar , care mi-a spus ,citez ...,, că dacă nu iau baraca de pe TEREN, nu voi primi nici un fel de autorizație din parte primăriei... ,, .Menționez că în tot acest timp am tot informat prin cereri ,cât și printr-un memoriu adresat primarului . Nu am primit niciun fel de răspuns .
Ce ziceți, super administrație ,nu !
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 17:54, 19 Mai 2010
Ce obiect a avut actiunea in care v-ati judecat cu Primaria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire rrobi rrobi Bună ! Sunt proprietarul unei suprafețe de teren care se află între blocuri și pe care am amplasat acum 4,7 ani o baracă din metal, care este ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate casa si teren ecaterina_mona_dumitru ecaterina_mona_dumitru Buna ziua In anul 1996, in 21.02 am primit de la Consiliul Local Visani, jud. Braila aviz pt construirea unui imobil pe terenul proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Refuz punere la dispoziție titlu de propietate pentru un teren de către municipiu prin primar 1qPaul 1qPaul Am formulat la primărie o cerere pentru concesionarea unei suprafete de teren. Suprafața de teren nu face parte din registru de spații verzi a ... (vezi toată discuția)