Am si eu o intrebare.. daca ma poate ajuta cineva.. eu sunt persoana fizica , lucrez cu o firma din austria.. ei imi trimit bani prin cont bancar din austria in romania.. eu trebuie sa platesc tva la bani care imi vin? De exemplu.. in 3 luni am incasat prin cont bancar in jur de 100,000E .. vreau sa stiu la ce sa ma astept... eventual ma gandeam sa imi fac o firma offshore. intro alta tara insula..daca o fac mai platesc ceva la statul roman ? Multumesc.
Daca le declarati ca venituri atunci cva trebuie sa platiti impozit si alte retimeri la nivelul acestor veniturdar si tva. Daca nu sunt considerate venituri atuunci veti plati numai impozit la sumele considerate ca depozit bancar
Da .. dar mie imi intra bani in cont in fiecare saptamana in fiecare marti am bani in cont.. peste 10 mii de dolari euro.. si bani cum intra ii scot cash din banca.. nu ii tin in banca.. se poate apuca statul de mine sa platesc impozite la bani aia? chestia este ca eu nu lucrez din romania.. eu sunt plecat in alta tara.. numai ca doar contul il am in romania.. si toti bani se duc in contul din romania.. daca e cineva sa imi raspunda si mie.. sa inteleg... sa stiu ce am de facut.. cum ar fi mai bine.