avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere din cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere din cartea funciara

Buna ziua!
Va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare!
Tatal meu a trait cu o femeie 18 ani necununati ea a decedat,dar inainte de asta tatal meu ii donase casa.Am fost la un notar cu actul respectiv si notarul mi`a spus sa ma duc cu certificatul de deces in original sa o radiez pe decedata din cartea funciara.Eu am fost,am radiato din cartea funciara,iar deatunci tatal meu sa suparat pe mine de ce am radiato pe dansa.Va rog frumos sa-mi spuneti ce motive ar avea tata sa se supere pe mine din cauza aceasta?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: king , utilizator 21:51, 28 Iulie 2010
...fiti putin mai explicit ce ati radiat de fapt din cf un drept de uzufruct ?...
Da a fost valabila donatia pe timpul vietii ei.
...care a fost obiectul donatiei?...
Casa in care a locuit cu tata in concubinaj.Mentionez ca decedata are 2 copii din casatorii diferite din care fata este in Germania iar baiatul locuieste aici in oras.
buna ziua.
personal nu am inteles nimic :O in ce calitate ati radiat dvs. dreptul de proprietate al fostei concubine a tatalui dvs . ??

fiti mai explicit .. nu cred ca a inteles cineva de pe acest forum problema dvs .
nu vad cum ati fi putut dvs. sa radiati actul de donatie ??

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei king king Buna ziua Tatal meu a divortat de mama mea de mai multi ani.A trait 18 ani cu o femeie care a decedat zilele trecute.Tatal meu are 74 ani,si este bolnav. Eu ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager al socrului pe casa construită de soțul meu, decedat. cum l-aș putea anula? nu ne mai înțelegem deloc Mishamimi Mishamimi Bună ziua, În urma cu 9 ani, l-am cunoscut pe soțul meu și ne-am căsătorit în momentul în care casa care o construia era la roșu. Menționez că ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu uz fruct si succesiune Anantony Anantony Buna ziua, In anul 2000 am facut act de vanzare-cumparare cu uz fruct cu mama si sotul ei, (plata a fost facuta integral de mine) cu intentia de a o proteja ... (vezi toată discuția)