avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

mama are un dosar la judecatoria cornetu prin care cere anularea titlului de proprietate pe care il are in comun cu suurorile ei din care primaria branesti a omis sa scada pamantul adica curtea aferenta casei pe care le-a dobandit in urma succesiunii de la parinti si cu care surorile au fost de acord semnand.Termenul este de 20 ianuarie 2011, a facut memoriu de preschimbare a datei din motive medicale si de varsta la inceputul lunii dar nu aprimit raspuns;am vazut insa pe site-ul judecatoriei ca in data de 10 august dosarul se va afla in camera de consiliu ce insemna asta?Flori Drumea, fiica, multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:19, 15 Februarie 2011
Asa cum am mai spus, cererile de preschimbare termen se solutioneaza in camera de consiliu. Pe 20.08 se va stabili daca se preschimba sau nu termenul de judecata.
Succes.
adica, mama va sti dupa aceea ce sa stabilit, prezenta ei nu este abligatorie?
Prezenta partilor nu este obligatorie. Daca se admite preschimbarea va primi citatie pentru noul termen.
buna seara, am revenit,la tribunal am rezolvt, asteptam confirmarea insa de pe 20 ianuarie oare cat dureaza si ce urmeaza dupa aceea, prefectura?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
flori drumea, utilizator
flori drumea a scris:

buna seara, am revenit,la tribunal am rezolvt, asteptam confirmarea insa de pe 20 ianuarie oare cat dureaza si ce urmeaza dupa aceea, prefectura?

Alte discuții în legătură

Anulare act flori drumea flori drumea Buna seara, acum ceva timp am intrebat despre problema mamei cu anularea titlului de proprietate care a fost acum pe 10 in camera de consiliu si azi a primit ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate flori drumea flori drumea dosarul prin care mama cere anularea sau modificarea titlului deoarece Primaria Branesti nu a tinut cint de mostenirea acesteia are termen pe 20 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer schimbarea termenului de judecata fara sa primesc inca citatia, doar pe baza termenului mentionat pe portalul inst. de jud. ? Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Situatia e urmatoarea: Am facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea inmatricularii fara ... (vezi toată discuția)