avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act

Buna seara, acum ceva timp am intrebat despre problema mamei cu anularea titlului de proprietate care a fost acum pe 10 in camera de consiliu si azi a primit citatie pentru 21 octombrie tot in camera de consiliu de ce? ce urmeaza? in cat timp se va solutiona problema ei?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:12, 12 August 2010
dati mai multe detalii!
am mai scris, vrand sa faca cadastru si intabulare curtii si casei pe care le are mostenire de la parti si semnaturile surorilor ei, mama a constatat ca, curtea adica vatra , mostenita a ramas prinsa in totalul de teren din camp si pe care il detine impreuna cu surorile; gresala a fost a primariei, avem declaratia de la primarie, istoricul de rol fiscal, tot, termen in ianuarie, am facut memoriu din motive medicale si am cerut o data mai recenta, pe 10 acum dosarul a ajuns i camera de consiliu, a primit citatie si o alta data 21 octtombrie.
si mama dvs a dat in judecata primaria pt anularea titlului de proprietate? la ce camera de consiliu va referiti?
mama este din Branesti, dosarul este la Judecatoria Cornetu, iar numarul dosrului ei nu era pris in sedinat vreunui complet de judecata ci scri camera de consiliu ora 12.
poate se va discuta in camera de consiliu o cerere de preschimbare de termen. insa actiunea dansei se va judeca in sedinta publica exact cum prevede codul de procedura civila.

Alte discuții în legătură

Anulare act flori drumea flori drumea mama are un dosar la judecatoria cornetu prin care cere anularea titlului de proprietate pe care il are in comun cu suurorile ei din care primaria branesti a ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate flori drumea flori drumea dosarul prin care mama cere anularea sau modificarea titlului deoarece Primaria Branesti nu a tinut cint de mostenirea acesteia are termen pe 20 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna dimineata! am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva, va multumesc anticipat... Parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren din partea ... (vezi toată discuția)