avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa cer schimbarea termenului de judecata fara sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa cer schimbarea termenului de judecata fara sa primesc inca citatia, doar pe baza termenului mentionat pe Portalul inst. de jud. ?

Buna seara, as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Situatia e urmatoarea: Am facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea inmatricularii fara taxa si pe Portal scrie ca termenul este 5 decembrie 2013. As dori sa cer schimbarea termenului dar inca nu am primit citatie. Oare pot sa cer sau trebuie sa astept sa primesc citatia. Multumesc daca imi poate spune cineva si va doresc o duminica placuta si o saptamana cat mai frumoasa :D
Sigur ca puteti cere preschimbarea termenului si fara sa primiti citatia.
Potrivit art. 153 alin. 3 termenele de judecata pot fi preschimbate din oficiu sau la cererea unei parti doar din motive bine intemeiate. Preschimbarea termenului hotarandu-se in camera de consiliu, partile fiind citate pentru termenul fixat in camera de consiliu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort popovici romeo popovici romeo ce sanse am eu sa shimb un termen de judecata? Mentionez ca primul termen a fost dat pe 4.11.2011 iar acum cred ca sotia mea a facut cerere si sa schimbat pe ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de data recursului intr-un proces pentru recuperarea taxei de poluare AndreiStoica303 AndreiStoica303 Buna ziua.Am o mare nelamurire si am rugamintea sa-mi dea un sfat cei care doresc.Am dat in judecata Finantele in septembrie 2012,pentru recuperarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Anulare act flori drumea flori drumea mama are un dosar la judecatoria cornetu prin care cere anularea titlului de proprietate pe care il are in comun cu suurorile ei din care primaria branesti a ... (vezi toată discuția)