avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTUL LA CONCEDIUL MEDICAL PENTRU O MAMICA VENITA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTUL LA CONCEDIUL MEDICAL PENTRU O MAMICA VENITA DIN CRESTEREA COPILULUI

Cum poate proceda o mamica sa obtina concediul medical?
In noaptea zilei in care a terminat concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani (joi), aceasta a fost dusa in urgenta cu o criza de fiere. Aceasta s-a prezentat a doua zi la serviciu (vineri), urmand ca la inceputul saptamanii viitoare (luni), sa se interneze pentru operatie la recomandarea medicului.
Patroana firmei unde este salariata nu a vrut sa elibereze adeverinta de salariat pentru spital. Sotul a fost nevoit sa aduca de la societatea unde lucreaza el adeverinta solicitata de catre spital. In aceste conditii mamica nu a beneficiat de concediu medical la externare pentru zilele in care a fost internata pentru interventia chirurgicala, nici postoperator pentru refacere mentionandu-se faptul ca adeverinta este adusa de la societatea unde este salariat sotul si nu mamica in cauza.
Ce este de facut in asemenea situatie si care sunt pasii de urmat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care le voi primi.

Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:03, 26 Iulie 2010
Reclamati aceasta situstie la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), ... AlexaDia AlexaDia Bună, am fost victima unui accident rutier (pasager loc dreapta), în urma căruia m am ales cu o fractura de orbită. Practic \'\' podeaua\'\' de sub ochi s ... (vezi toată discuția)
Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei ... fbogdan96 fbogdan96 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema legata de un membru al familiei mele care a fost operat la un chist ovarian. Operația s-a efectuat prin laparoscopie, ... (vezi toată discuția)