M-am angajat ca functionar public in anul 2006,data la care eram absolventa de studii sup. cu licenta-2004,pe un post de referent. In 20.01.2010 am sustinut examenul de promovare in clasa initiat de institutia la care lucrez promovandu-l , insa cei de la ANFP imi refuza punerea in drept adica promovarea in clasa superioara de consilier motivand ca am absolvit in 2004 si nu in perioada de cand sunt angajata ca functionar public.Va rog sa-mi spuneti daca intradevar este asa si ce este de facut.Multumesc.
Din pacate asa este. Promovarea in clasa se face in urma dobandirii unei diplome de studii de nivel superior in perioada de cand sunteti angajată. In 2006 cand v-ati angajat inseamna ca ati acceptat de buna voie sa ocupati o functie cu nivel de studii inferior fata de ce aveați dvs.Multe nu sunt de făcut in cel mai bun caz va inscrieti la o facultate iarasi, absolviti si numai după aceea....
Promovare clasa
tandrei1
Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)