avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM LA NIVEL DE RAMURA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM LA NIVEL DE RAMURA

Ciao,
As vrea sa stiu daca sunt publicate pt anul acesta CCM-urile la nivel de ramura si daca da unde l-as putea gasi pe cel pt productie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 30 August 2007
CCM la nivel de ramura se refera la ramurile economice: industrie textila, Industria pielariei, mass-media etc.
Nu exista ramura productie.
Incearca google "CCM 2007 la nivel de ............" si scrii ramura din care doresti sa fie CCM, majoritatea sunt pe 2006-2007
Care ramura va intereseaza...?
Contractul colectiv de munca incheiat la nivel national si de ramura se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a V-a in termen de 30 de zile de la inregistrarea lui la Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura administratie publica Mara 30 Mara 30 Ma poata ajuta cineva sa-mi spuna unde pot gasi CCM la nivel de ramura administratie publica? L-am tot cautat pe net , dar fara succes.Va multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare cadre de conducere noiklosa noiklosa Buna ziua, Stiu ca exista undeva ceva prevazut despre faptul ca salariul minim pe economie este mai mare pentru cei cu functii de conducere, sau care ocupa ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de ramura jevelson jevelson Stiti cumva unde as putea gasi un contract colectiv de munca la nivel de ramura pt constructii? Sau il are cineva? :"> Din cate am inteles, pt aceasta ramura ... (vezi toată discuția)