avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta credit nevoi personale

buna ziua. in 2008 am facut un credit de nevoi personale in chf pe o perioada de 10 ani, iar din luna mai 2010 nu am mai reusit sa achit rata integral. am depus lunar, dar mai putin decit in contract. in luna iulie am primit o somatie prin care sunt anuntata:creditul va deveni exigibil anticipat si trecut integral la restanta,iar banca va trece la executarea silita. va rog sa-mi explicati ce presupune aceasta si care sunt pasii pe care ii va urma banca. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:00, 29 Iulie 2010
duceti-va la banca si vorbiti cu ei.spuneti-le ca vi s-a diminuat venitul,etc. si ca cereti o reesalonare a restantei sau a ratelor ori o suspendare pe un anumit termen a platii ratelor si va ramane doar dobanda de plata un timp, DACA CEI DE LA BANCA CENTRALA APROBA!!!
nu asteptati executarea silita care presupune ca ei va cer toata suma si va anuleaza posibilitatea de plata in rate, iar executarea silita presupune toate bunurile dvs!!!
nicolae_dana a scris:

duceti-va la banca si vorbiti cu ei

ce poate sa-i spuna banca?! decat banii!!!, sau te execut!!!:rolleyes: ... sau ii baga("APROBA DE LA BANCA CENTRALA":)) ) o "facilitate" d-aia de-l termina si mai tare... si omu', saracu', poate e total inocent:) ...

din 2008 (contractare imprumut) in 2010 (primit somatie) s-au schimbat multe...

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca, refuz reesalonare ContSters293905 ContSters293905 In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credit dupa executare silita ??? crystiant crystiant Buna ziua, am facut si eu un credit in CHF in 2008,la vremea aceea aveam un salariu mare si imi puteam permite acel credit,din pacate in 2009 societatea la ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita krompaczki sorina krompaczki sorina in urma cu 2 ani sotul meu contracteaza un credit de la procredit.a platit lunar rata f mare criza financiara si-a spus cuvintul.ne-au incheiat creditul si ... (vezi toată discuția)