avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie pentru un panou publicitar cabinet ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie pentru un panou publicitar cabinet particular

Vreau sa pun un panou publicitar pe blocul in care locuiesc pentru un cabinet particular. Autorizatiile de unde le obtin, de la Primaria Capitale sau de la Primaria de sector ?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 11:44, 26 Iulie 2010
Cred că de la Primăria de Sector, ei sunt cei care administrează în mod direct spaţiile de publicitate precum şi altele........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Probleme de siguranta - panou publicitar bloc ContSters311568 ContSters311568 de 5-6 ani sa instalat pe fatada blocului meu un panou publicitar iar reflectorul acestuia si o parte din sistemul de prindere este montat la 5-10 cm de ... (vezi toată discuția)