avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie

Eu am facut cu fratii mei in urma decesului parintilor o tranzactie.As dori sa stiu daca in urma acestei tranzacti este necesar sa apelez la un executor pentru punerea in posesie asupra terenului.Doresc acest fapt deoarece vecinii mei fac tot posibilulul sa modifice din nou amplasamenul gardului desfintind cu aceasta ocazie semnele unui hotar de peste 50 de ani.Sint schitele de cadastru se pot aplica in teren de executor.Rog raspuns.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut o expertiza topo judiciara s-a găsit ca ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara sa găsit ca mi-au fost acaparati i 13 mp din teren. După expertiza pirita a mai împins gardul ... (vezi toată discuția)
Semnatura de acord vecinatate Cristyne06 Cristyne06 Buna seara! As dori sa apelez la bunavointa cuiva, adresandu-ma pe aceasta cale cu multumiri anticipate, sa mi se raspunda la urmatoarea intrebare: - In ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie mihai03 mihai03 Buna dimineata. Va deranjez cu urmatoarea problema. In anul 1995 am fost pus in posesie a unei suprafete de 1100 m2, in baza unui act de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)