Lucrez in strainatate de doi ani,fosta mea sotie a plecat in Italia de un an si ceva, unde si-a gasit adevarata dragoste.In urma divortului care a avut loc in luna septembrie 2006 ne-am despartit.Procesul de partaj va avea loc in luna octombrie anul acest.Cu parere de rau eu nu o sa pot fi in Romania,ptr ca am contract de munca in strainatate pe termen nelimitat.
Intrebarea mea este,daca in urma partajului, poate fosta mea sotie sa obtina vreun beneficiu ptr. lucrurile pe care le am in posesie in Germania avand in vedere ca aceasta a plecat cu mult timp inainte ca eu sa le fi cumparat?
Tin sa mentionez ca ptr.lucrurile pe care le posed in Romania nu am pretentii,pot fi impartite in mod egal dar nu sunt dispus sa platesc o anumita suma(destul de mare) pe care ea o pretinde.
Va multumesc anticipat.
Intrebarea mea este alta cum poate ea dovedi ca eu posed asa ceva in strainatate(in situaatia de fata am multe in spate puse masini care nu sunt ale mele si care le-am avut in ultima perioada...nu sunt proprietarul lor...nu este numele meu pe nicaieri...)ar trebui sa platesc si pentru astea...si multe alte lucruri in care nu sunt proprietar...maine-poimaine ma trezesc ca am avut un hotel si trebuie sa-l impart si pe ala...Ea nu trebuie sa probeze in astfel de cazuri????????????????????????
Ea va cere partajarea unor bunuri...le va indica,...unde sunt...ce sunt...valoare....etc...poate sa aduca si probe
dar tu vei dovedi ...in apararea drepturilor tale ca ...acele bunuri nu sunt ale tale...ci ale altor persoane...prin martori...acte...
Problema ta are o singura rezolvare, ori ce ai face tot acolo ajungi.
Eu cand am probleme la motorul masinii apelez la un mecanic, tu in cazul de fata ai neaparat nevoie de un avocat ...
Oricate sfaturi primesti pe forum nu faci altceva decat sa-ti imbunatatesti cunostintele generale, insa nu vei fi in masura sa-ti rezolvi in cele mai bune conditii situatia ta.
Sper sa nimeresti avocatul potrivit!
Bafta!
Despre partaj
sindilaru
Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)