avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere de investire cu formula executorie admisa de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere de investire cu formula executorie admisa de judecatorie, dar intre timp firma a intrat in insolventa

Buna ziua
Sa-mi spuna cineva va rog ce e de facut in situatia urmatoare:
Am depus 2 cereri pt investire cu formula executorie a 2 cecuri la judecatorie. Primul termen a fost pe 20 iulie, am vazut pe portal ca este admisa. Pe data de 22 iulie am primit o notificare de la un lichidator judiciar ca acea firma este in insolventa. Pt a doua cerere termenul este pe 27 iulie.
Nici idee nu am ce sa fac acum.
Sa ma jutati va rog.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 13:19, 26 Iulie 2010
va inscrieti pe tabelul creditorilor cu acele doua bilete la ordin chiar dc pt ultimul nu aveti aplicata investirea cu formula executorie.
mare atentie la termenul in care va puteti inscrie pe tabel.
nu mai aveti ce face in acest moment decat cerere de admitere a creantei in procesul de faliment...mai mult decat atat starea de insolventa oimplica suspendarea oricaror actiuni judiciare, extrajudiciare intreprinse de creditor impotriva debitorului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatia de plata pana in 3 ani lenu_ro lenu_ro buna am avut un client care nu a achitat o factura. l-am dat in judecata pe somatie de plata, am obtinut intr-un final hotararea , am investit-o cu formula ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma intrata in faliment eugen82 eugen82 Am reluat un proces suspendat acum 3 ani, in care sint reclamant iar piritii sint doi in solidar dintre care unul este o firma. Este o actiune in pretentii. ... (vezi toată discuția)
Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)