avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării rata banca in franci elvetieni- sa lichidez imprumutul ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

rata banca in franci elvetieni- sa lichidez imprumutul ?

am un credit in CHF (franci elvetieni) si mai am de platit 2 ani.
Cum ar fi mai bine:
1.sa lichidez imprumutul?
1. sa merg mai departe si cu banii pe care-i am sa repar o casa la tara?

va multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
marioaraB, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:25, 26 Iulie 2010
in functie de prioritati
Daca cereti pareri.....
Eu v-as sugera sa lichidati acest imprumut, iar pentru reparatia casei sa luati imprumuturi mai mici in lei - pe care sa fiti sigura ca le puteti inapoia mai usor - pentru lucrari in etape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Oprire plata comision de administrare credit c0sminc00l c0sminc00l Buna ziua, am un imprumut in Franci Elvetieni la banca Volksbank cu apartamentul ipotecat pe 25 de ani rata pe luna este in medie 270 CHF dintre care 70CHF ... (vezi toată discuția)