avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte examen admitere barou pt cei definitivati in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte examen admitere barou pt cei definitivati in alte profesii

Stie cumva cineva subiectele date in februarie la examenul de admitere pt cei definitivati in alte profesii juridice??????? Eu nu imi aduc aminte sa le fi vazut pe undeva dar poate nu am cautat bine. Cred ca s-au dat si spete. Dar daca la stagiari le gasesti pe site-ul UNBR , la cei din alte profesii juridice SILENZIO STAMPA
Cine stie ceva - rog sa posteze
Cel mai recent răspuns: ContSters43393 , utilizator 15:34, 26 Iulie 2010
Rog administratorii sa sterga postul - nu am verificat si deja exista pe forum .

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou iuliana_popa iuliana_popa Imi poate cineva da subiectele ce au fost date la admiterea din februarie anul acesta pentru cei ce sunt definitivati in alte profesii juridice? Multumesc (vezi toată discuția)
Examen barou pentru persoane cu vechime juridica de 5 ani ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Pe site-ul Baroului Bucuresti am citit ca, in perioada 17-21.11.2010, va fi organizat examenul de intrare in profesie (ca definitiv), al celor ce ... (vezi toată discuția)
Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)