avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

Imi poate cineva da subiectele ce au fost date la admiterea din februarie anul acesta pentru cei ce sunt definitivati in alte profesii juridice? Multumesc
Cel mai recent răspuns: iuliana_popa , utilizator 09:25, 29 Aprilie 2010
IULIANA, vezi ca mai este un subiect intitulat ADMITERE BAROU 2010, cred ca de acolo vei afla mai repede.
Buna!
Uite, aici poti sa gasesti grilele din februarie: [ link extern ]
Multumesc diana, dar pe site ul UNBR ului nu se gasesc decat grilele pentru examenul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar, nu si subiectele pentru cei care sunt definitivi in alte profesii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou pt cei definitivati in alte profesii ContSters43393 ContSters43393 Stie cumva cineva subiectele date in februarie la examenul de admitere pt cei definitivati in alte profesii juridice??????? Eu nu imi aduc aminte sa le fi ... (vezi toată discuția)
Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)