avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt cercetat pentru talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt cercetat pentru talharie

buna,ma numesc mihai,am 18 ani si sunt cercetat pentru talharie si distrugere.cand am facut fapta aveam 17 ani,eram sub influenta alcoolului si sunt l prima fapta penala.ce credeti am ceva sanse s scap cu suspendare?specific ca am inapoiat tot ce s-a furat.am fost mai cu un baiat,el a fost major si a fost pe timpul noptii
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
mihaiosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiosu , utilizator 16:41, 27 Iulie 2010
sanse 50 % ...
depinde ce fel de talharie ai comis...adik circumstantele in care ai comis-o
adik din ce punct de vedere?ce fel de talharie?
Daca esti cercetat pentru o talharie care a avut consecinte deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei, in mod sigur nu vei primi o pedeapsa cu suspendarea (la asta se referea colegul meu). Depinde de formele agravate ale infractiunii.
victima a avut nevoie doar d 3 sau 4 zile d ingrijire medicala...eu am recunoscut absolut tot in declaratii,dar tovarasul meu a incercat s minta in avantajul lui.declaratiile mele corespund perfect cu ale victimei.instanta va avea loc in 15 septembrie si nu stiu ce sa fac pana atunci....sincer as pleca din tara..dar cred ca consecintele is cu mult mai grave?:(
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
mihaiosu, utilizator

Alte discuții în legătură

Talharie StefanMarian StefanMarian Acum 2 ani de zile datorita ca ma trecut printr-o perioada mai grea am comis o \"talharie\" as vrea sa stiu si eu daca risc sa fac inchisoare sau pot scapa ... (vezi toată discuția)
Complicitate la talharie cristyglina92 cristyglina92 salut tuturor am si eu o intrebare daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine .acu 2 luni am participat impreuna cu alti 2 prieteni la o talharie in care am fost ... (vezi toată discuția)
Talharie,sfat adybmw adybmw prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)