avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt cercetat pentru talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt cercetat pentru talharie

buna,ma numesc mihai,am 18 ani si sunt cercetat pentru talharie si distrugere.cand am facut fapta aveam 17 ani,eram sub influenta alcoolului si sunt l prima fapta penala.ce credeti am ceva sanse s scap cu suspendare?specific ca am inapoiat tot ce s-a furat.am fost mai cu un baiat,el a fost major si a fost pe timpul noptii
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
mihaiosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaiosu , utilizator 16:41, 27 Iulie 2010
La individualizarea pedepsei se tine sema de mai multe aspecte, respectiv circumstantele reale de savarsire a faptei, lipsa antrecedentelor penale, concluziile referatului de evaluare, varsta, starea fizica, atitudinea in fata autoritatilor, recuperarea prejudiciului s.a.
cam greu pentru ca va incadrati la 211 al 2 lit a care are incadrare 5-20 insa tinand cont de atitudinea sincera ,circumstantele atenuante si de faptul ca erati minor la data savarsirii faptei puteti scapa cu o suspendare sub supraveghere.
daca plecati din tara ar putea fi mai rau pentru ca celelalte parti ar putea sa aduca orice acuze iar "tovarasul" ar putea sa arunce totul in carca dvs.
daca tovarasul era major la data savarsirii infractiunii este o circumstanta agravanta pentru el si are tot interesul sa scape mai usor.
succes
si at cate sanse as avea sa scap cu suspendare?
destul de mari daca este prima abatere dar conteaza foarte mult si conditiile in care ati savarsit infractiunea si ce avocat va reprezinta ......mai multe.
succes
si atunci ce sfat imi puteti da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie StefanMarian StefanMarian Acum 2 ani de zile datorita ca ma trecut printr-o perioada mai grea am comis o \"talharie\" as vrea sa stiu si eu daca risc sa fac inchisoare sau pot scapa ... (vezi toată discuția)
Complicitate la talharie cristyglina92 cristyglina92 salut tuturor am si eu o intrebare daca ati putea sa ma lamuriti si pe mine .acu 2 luni am participat impreuna cu alti 2 prieteni la o talharie in care am fost ... (vezi toată discuția)
Talharie,sfat adybmw adybmw prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ... (vezi toată discuția)