Buna ziua sunt administrator la o soc. com. am primit o citatie judecatoreasca- cerere de emiterea a unei ordonante de plata pentru neplata unor facturi .pana la 5 aug trebuie sa trimit o intampinare . Eu vreau sa platesc suma dar in 2-3rate (luni) cum sa procedez? daca reusesc sa platesc toata suma pana la data judecatii am scapat? sau ar trebui sa platesc cheltuieli de judecata(nu stiu cat reprezinta) si penalitati mentionez ca nu sunt specificate pe factura si nu am un cotract cu firma respectiva
este bine faptul ca vreti sa va achitati datoria ( dupa cum vad o recunoasteti )
1 ) puteti sa cadeti la o intelegere cu cei la care datorati si mergeti cu acordul asta in fata instantei care va acorda un termen pana la care dvs trebuie sa platiti
2) daca platiti pana la termen da ati scapat ( dar sa aveti o dovada in acest sens - ca s-a platit)
3) cheltuielile de judecata daca au fost cerute pot fi platite daca instanta le acorda, dar daca pana la primul termen dvs recunoasteti dreptul pretins si veti si plati datoria nu veti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata
Buna ziua .
ªi judecătorul are un cuvânt de spus cu privire la suportarea cheltuielilor de judecată,de către părţi, mai ales că, aici debitorul are bună credinţă .
Prescriere credit
Georgia_cs
buna ziua. in mai 2009 am luat un credit de nevoie personale cu o perioada de rambursare de 10 ani, fara nici o garantie. nu am mai platit rata din aprilie ... (vezi toată discuția)