Buna ziua,
as dori sa spun pe scurt problema mea.Am fost casatorit 10 ani cu o femeie si impreuna avem o fetita de 10 ani.Am divortat in anul 2006, ca urmare a neintelegerilor pe care le aveam in familie.Recunosc ca nu am fost un sot nemaipomenit, dar am avut motivele mele pentru care m-am purtat asa cum m-am purtat.AM inceput de tanar viata de familie, imi creasem o parere despre cum ar trebui sa fie o familie fericita.In schimb nu am beneficiat de intelegerea si suportul moral pe care trebuie sa ti le ofere femeia de langa tine.Nu ne-a fost usor, am stat la parintii mei o perioada si in final la parintii ei.ea nu a muncit atat timp cat a stat la mine, pentru ca nu am fost de acord sa munceasca la arabi.inainte sa fie cu mine fusese cu un arab.asta a fost singura conditie.ca urmare a acestui fapt nu s-a mai angajat nicaieri si acum sustine ca eu nu am lasat-o sa munceasca.
In tot acest timp am avut ca responsabilitate primara sa am grija de familia pe care mi-o intemeiasem.Dupa ce ne-am mutat la parintii ei, problemele nu au intarziat sa apara.S-a simtit stapana pe terenul ei si imi tinea socoteala la tot ce faceam.Banii mei erau mereu la ea.ajunsesem sa ma rog de ea sa imi dea bani sa imi iau un pachet de tigari.Am deschis 3 firme de fast food si am muncit cu tot sufletul si daruirea pentru a face in asa fel sa fie bine.Cu greu am reusit sa fac toate acestea.am vandut masini, ca sa aduc un ban in plus.eram bun cand aveam bani, cand nu aveam era scandal.astfel ca am ajuns si eu sa caut intelegerea si iubirea care imi lipseau in alta parte.dar familia a ramas familie.au fost momente cand ma aducea intr-o stare incat o loveam.dar aceste momente nu au fost permanente , insa nu neg ca s-au intamplat si pentru asta imi pare rau.
A urmat divortul, divort care a fost aranjat in care scrie ca totul a fost din vina mea exclusiva.
Am venit in Bucuresti si am inceput o alta viata.Mi-am lasat copilul pe care il iubesc cu mama, mama care a vrut sa il pastreze ca sa imi faca mie rau, ca stia ca asta ma va dobori.De cand a nascut-o, primii doi am fost mama, eu am schimbat-o eu i=am dat sa manance, eu am spalat-o.ea nu vroia sa se implice.Copilul ma iubeste foarte mult, pentru ca pe mine a deschis ochii, nu pe ea.
Imediat ce am plecat la Bucuresti cand inca nu primisem somatia de divort, fosta mea sotie a primit un alt barbat in casa, la 3 saptamani de cand am plecat eu.
Am sperat ca la 10 ani copilul va veni la mine ,ca nu aveam cum sa o iau ca legea i-a dat-o ei spre crestere si educare.
Dupa 2 ani de la divort a venit in Bucuresti, cu alt iubit si a vrut sa scape de fetita.Eu luam fetita la mine in weekend ,in vacante si oricand ea vroia sa stea cu mine si sa ma vada.Din 2008 nu am mai avut serviciu.Cat am lucrat din banii care ii trmiteam eu ea se ducea la coafor sau isi cumpara ei ceva.cu greu mi-am facut o firma din care nu am reusit sa imi scot cheltuielile.banii pe care i-am imprumutat nu am reusit sa ii dau nici in ziua de astazi in totalitate. ne-am inteles verbal, ca in locul pensiei alimentare sa ii cumpar copilului tot ce are nevoie.Anul trecut a plecat cu iubitul ei din tara si am luat eu fata.A fost plecata 6 luni.a venit anul asta inapoi si va pleca iar pt 6 luni la iubit.cat a fost fata la mine, m-am ocupat de educatia ei, am facut meditatii, am dus-o la psiholog sa o pot intelege mai bine, pentru ca nu era atenta deloc,nici la scoala nici acasa.acum 5 luni a luat fata la ea, la insistentele copilului caruia ii era dor de mama ei.nu a mai contat nimic din ceea ce am facut pentru ea.iar in momentul de fata mama cere marirea pensiei alimentare de la 137 lei la 1/4 din veniturile firmei.Mentionez faptul ca nu am carte de munca, nu sunt unic asociat si firma e in pierdere.Pe deasupra cere si pensia pe ultimii 2 in conditiile in care fata a stat mai mult la mine decat la ea.Cand ea a abandonat-o si a plecat in strainatate eu nu i-am cerut ei nimic, nu mi-a lasat nici macar o procura sa ma pot duce cu copilul undeva daca as fi avut nevoie. spuneti-mi va rog, ce ma sfatuiti sa fac in conditiile in care nu am nici o sursa de venit sigura, nu am pastrat bonurile cand am cumparat pentru fata.Am doar dovada ca a fost trecuta la intretinere si martori. exista posibilitatea sa fac puscarie?Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
m.belu , utilizator
22:24, 26 Iulie 2010