avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructii fara autorizatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructii fara autorizatii

parintii mei au construit in 1993 o casa fara autorizatie pe un teren care nu este al lor dar pana azi 2010 nimeni nu a revendicat acest loc ce mi se poate intampla si cum se poate intra in legalitate???
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:50, 26 Iulie 2010
Depuneti actiune civila"uzucapiune".
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am construit o casa (autorizatia de constructie e ... Christos Christos Buna seara! Am construit o casa (autorizatia de constructie e scoasa pe numele meu si al tatalui meu) pe terenul parintilor mei. Casa e terminata in 2010 si ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie horvatgheorghe horvatgheorghe casa fara autorizatie sipe un teren care nu este al meu...casa este construita in 1993 pe acest teren pe care nimeni nu l-a revendicat vreodata cum pot ...daca ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla? istratemaria istratemaria Casa stapaneste pamantul?Daca cineva a cladit o casa pe pamantul altcuiva si timp de 40 de ani si-a platit impozitele ca proprietar,iar acum pamantul de sub ... (vezi toată discuția)