avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa fara autorizatie

casa fara autorizatie sipe un teren care nu este al meu...casa este construita in 1993 pe acest teren pe care nimeni nu l-a revendicat vreodata cum pot ...daca pot...intra in legalitate.....risc sa fie demolata casa exista vreo cale fara a da spagi enorme ? ajutati-ma cu un sfat ...va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: horvatgheorghe , utilizator 10:49, 21 Iulie 2014
Initial interesati-va la cadastru,sau la primarie de eventualii proprietari sau mostenitori ai acestora
Bineinteles ca daca apar proprietarii sau persoane cu drept asupra terenului acestea au dreptul sa solicite eliberarea terenului,eventual dezafectarea constructiei

va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a construit o anexă pe terenul meu. cum procedez legal ca să-i demolez construcția? miron lucian ionut miron lucian ionut Vecinul meu si-a construit pe terenul meu o casa/anexa Bineinteles fara autorizatie. Cum procedez sa imi recuperez terenul? Precizez ca am facut ... (vezi toată discuția)
Se poate formula plangere impotriva proprietarului? vldstf vldstf In apropierea locuintei mele, in urma cu circa 15-20 ani, pe un teren viran la acea vreme, au inceput sa-si faca case, fara nici un fel de autorizatii, mai ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sau de extindere/ consolidare crisdarie crisdarie Buna ziua am cumparat un teren pe care se mai afla doar 2 camere din paianta (15mp), dar pe cadastru apare o constructie de 96 mp respectiv toata casa veche ... (vezi toată discuția)