avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie sau de extindere/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie sau de extindere/ consolidare

Buna ziua
am cumparat un teren pe care se mai afla doar 2 camere din paianta (15mp), dar pe cadastru apare o constructie de 96 mp respectiv toata casa veche pe care fostii proprietari au demolat_o partial. Mentionez ca au demolat-o fara autorizatie de demolare. Cum putem noi acum construi o casa noua si cum este mai ieftin ? Sa cerem autorizatie de constructie sau de consolidare si extindere tinand cont ca pe cadastru figureaza deja o constructie?desi in realitate se mai afla doar un sfert din ea. Avem nevoie urgent de un sfat pt a construi legal dar bineinteles si mai ieftin.
multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:39, 20 Noiembrie 2014
Solicitati autorizatie de consolidare si extindere luand in calcul amplasamentul initial care apare si in cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)