avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POR 43
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POR 43

Buna seara.
As dori sa implementez un proiect de constructie hala service cu achizitia de utilaje pentru aceasta.
Care ar fi etapele, daca terenul este in proprietatea firmei? Trebuie obtinuta autorizatie de constructie, apoi trebuie facut un proiect al constructiei? Cand ar trebui sa apelez la firma de consultanta? Dupa ce finalizez documentatia aferenta constructiei?
Pentru aceasta ce alte acte mai sunt necesare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 09:15, 27 Iulie 2010
Autorizatia de construire se obtine la semnarea contractului de finantare, dupa obtinerea acordului pentru finantare. Intocmirea proiectului de executie precede, de regula, obtinerea autorizatie de construire (autorizatia se obtine pe baza proiectului de executie).

Daca doriti sa apelati la un consultant care sa va sprijine in procesul de obtinere a finantarii, acum este momentul oportun, inainte de a angaja diverse alte cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie molita molita as dori sa- mi raspundeti ce reprezinta o constructie in baza legii 50 1991 ?as dori sa ridic o hala pe teren privat intraviulan fara fundatie de 100 mp si ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa LeonardoC. LeonardoC. Am construit o casa in conditii perfect legale. Sunt la etapa actelor necesare intabularii casutei. In aceste acte este necesar si referatul de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Schema minimis ghiuri1986 ghiuri1986 Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de aceasta schema de \'\'ajutor\'\' de minimis.Sunt unul dintre cei cu proiect aprobat iar din pacate nu prea am cum sa ... (vezi toată discuția)