avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale RENT A CAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RENT A CAR

buna, doresc sa ma reprofilez deschizand o firma de rent a car, aveti idee am nevoie de ceva licente, autorizatii speciale?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 14:01, 2 Septembrie 2007
Licentza de la Autoritatea Rutiera Romana.
ce inseamna rent a car?
:)
Pentru informatii detaliate trebuie sa cercetezi Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria generală bucuresti refuza eliberarea unei autorizații de transport fara temei legal TROPICANA91 TROPICANA91 In urma solicitării autorizatiei de transport in regim de închiriere, denumită RENT CAR, cf. Legii 38/2003, primăria refuza eliberarea unei astfel de ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie ... Maxxrall Maxxrall Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie sa ma angajez și dacă trebuie sa ma angajez ca manager taxi, la firma mea, dacă eu sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa poate primi autorizatia de transport in regim de inchiriere? BCTBCT BCTBCT Buna ziua, Conform legii 38 (actualizata si cu toate modificarile la zi), transportator poate fi orice persoana fizica, asociatie familiala sau persoana ... (vezi toată discuția)