avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primăria Generală Bucuresti refuza eliberarea unei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primăria Generală Bucuresti refuza eliberarea unei autorizații de transport fara temei legal

In urma solicitării autorizatiei de transport in regim de închiriere, denumită RENT CAR, cf. Legii 38/2003, primăria refuza eliberarea unei astfel de autorizații pe fondul lipsei unui regulament facut de ei in acest sens. Cu toate ca acest tip de transport este reglementat de legea 38/2003 Actualizata, ORDIN nr. 207 din 29 octombrie 2007, Legea nr. 265/2007 pentru modificarea și completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu atat mai mult ca exista metodologia de aplicare. In prezent sunt firme autorizate in Bucuresti care desfășoară activități economice de Rent Car. Este absurd raspunsul lor. Este un abuz mascat datorită situației cu șoferii UBER care sunt in conflict cu Taximetristii.
Eu sunt administrator si manager transport. Îndeplinim 100% toate conditiile cerute de lege. Am efectuat schimbarea certificatului de înregistrare, certificat constatator, intenționăm sa cumparam masini in leasing.
Practic PMB îngrădește dreptul fundamental la muncă sau la exercitarea unei profesii.
Ce pot face in acest sens?
Ma poate ajuta cineva?
mesajul poate fi editat în termen de 3
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 23:50, 28 Februarie 2019
Actiune in instanta in termen de 6 luni de la data comunicarii raspunsului primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate primi autorizatia de transport in regim de inchiriere? BCTBCT BCTBCT Buna ziua, Conform legii 38 (actualizata si cu toate modificarile la zi), transportator poate fi orice persoana fizica, asociatie familiala sau persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Rent a car stanciuu_auco stanciuu_auco buna, doresc sa ma reprofilez deschizand o firma de rent a car, aveti idee am nevoie de ceva licente, autorizatii speciale? (vezi toată discuția)