avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ATV INCHIRIAT LOVIT
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ATV INCHIRIAT LOVIT

In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul incerca sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care inchiriaza nu sunt obligati de lege sa aiba asigurari CASCO? De asemenea poate cere despagubiri mai mari decat cele trecute in constatarea politiei? Un alt aspect care ma intereseaza este termenul in care pretentiile financiare trebuie formulate (cand se prescriu ?).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: adriansavin , utilizator 10:18, 29 Iulie 2010
Ati semnat un contract de inchiriere pentru acel ATV? Daca raspunsul este afirmativ precizati care sunt obligatiile dvs in calitate de persoana care inchiriaza.
Daca nu ati semnat nici un contract puteti evita plata oricaror despagubiri...
proprietarul atv imi cere daune mai mari decat cele constatate si mentionate de poltie pe dovada de reparatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atv inchiriat avarat adriansavin adriansavin In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul incerca sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care ... (vezi toată discuția)
Pretentii financiare in urma unui accident rutier cu un atv inchiriat florian66 florian66 In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul a incercat sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu referire la conditii de inchiriere si asigurari Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi Buna ziua, as dorii sa va intreb, care sunt obligatiile pentru a face posibil ca o persoana fizica sa inchirieze autoturisme sau motoscutere printr-un contract ... (vezi toată discuția)