avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice retragere oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

retragere oferta

Am urmatoarea situatie: dupa ce am trimis comunicarea privind rezultatului licitatiei, in perioada pana la semnarea contractului , ofertantul castigator al unui lot de produse si-a dat seama ca nu poate sa livreze produsul la pretul ofertat, mentionand prin adresa trimisa, incapacitatea acestuia de a semna contractul pt.produsul respectiv.Cum e corect sa se procedeze in aceasta situatie cu lotul in discutie?
Va multumesc,
Alina Bataran
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:58, 27 Iulie 2010
cf art 204 alin 1^1 cand ofertantul castigator este in imposibilitatea fortuita de de a executa contractul, atunci autoritatea contractanta are dreptul sa desemneze castigatoare oferta clasata pe locul 2. daca nu exista decat o oferta se anuleaza procedura.
Si in plus, ii arestati garantia de participare, conform art. 87, alin.1 , lit.c din HG 925.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract caty33 caty33 Am initiat procedura de cerere de oferta pentru produse impartite in 3 loturi, au participat 8 ofertanti. pentru lotul 1 a castigat un ofertant iar pentru ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de achizitie alexandruh alexandruh Ofertantul declarat castigator, singurul participant la procedura, nu s-a prezentat la data si la ora stabilita in vedera incheierii contractului de ... (vezi toată discuția)
Contract atribuit unei firme in faliment ank2112 ank2112 Poate fi atribuit un contract unei firme aflate in faliment?...firma respectiva nefiind in faliment la data licitatiei. Anuntul de atribuire la cat timp dupa ... (vezi toată discuția)