avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilierul juridic expert in proiecte europene
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilierul juridic expert in proiecte europene

"ghidul solicitantului" mentioneaza faptul ca -Consilierul juridic implicat în echipa de management a proiectului trebuie să fie consilier juridic definitiv si
să fie membru al unei asociatii profesionale a consilierilor juridici. Am 2 intrebari:
-cum pot fi membru unei astfel de asociatii ?
-pot fi CJ definitiv dupa 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Cosoleanu , Consilier juridic 14:05, 27 Iulie 2010
Buna ziua,
Intrati pe acest site - [ link extern ] .
Eu sunt consilier juridic definitiv, dupa ce am sustinut un examen organizat de Liga Consilierilor Juridici din Constanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conferinţa naţională a asociaţiilor de proprietari târgu mureș 11-13 mai 2017 gambette gambette Vineri, 12 mai, la Târgu Mureș sub auspiciile Ligii Asociatiilor de Proprietari Târgu Mureș, in colaborare cu Liga Nationala a Asociatiilor de Proprietari ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda o asociatie profesionala a consilierilor juridici din bucuresti? ContSters214341 ContSters214341 Deoarece, de curand am observat ca in statutul consilierului juridic este o prevedere care spune ca exercitarea fara drept a profesiei de consilier juridic ... (vezi toată discuția)