avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA neplatitor de TVA ,declara TVA ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

neplatitor de TVA ,declara TVA ?

Sunt un cabinet medical neplatitor de TVA prin natura prestatiilor efectuate,respectiv sunt scutit la plata TVA.In cursul lunii iulie primesc o factura din strainatate ce reprezinta postere publicitare,aprox.3000 euro.Ca firma ce am eu de facut si declarat legat de aceasta achizitie intracomunitara, inafara de plata furnizorului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:38, 27 Iulie 2010
nu trebuie sa faceti nimic, intrucat achizitia nu depaseste 10.000 euro si este taxabila in tara furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate neplatitoare de tva, achizitie ue lylyan lylyan Buna ziua Am o firma neplatitoare de TVA si vrem sa achizitionam Tegola pt acoperis din Polonia, o parte se va folosi ce ramane incercam sa revindem. Va rog ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Diana-M Diana-M Buna ziua, Sunt un cabinet individual, neplătitor de TVA. As dori sa fac o achiziție intracomunitara care nu depășește pragul de 10.000 euro. In ... (vezi toată discuția)
Plateste sau nu plateste tva? Ilie Stanica Ilie Stanica -persoana impozabila, scutita in temeiul art.152 Cod fiscal, inregistrata in scopuri de TVA conform art 153'1,plateste TVA pentru o achizitie intracomunitara ... (vezi toată discuția)