avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare firma cu doi asociati - act constitutiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare firma cu doi asociati - act constitutiv

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este necesar semnarea actului constitutiv in prezenta avocatului sau documentul poate fi semnat inainte si apoi inmanat avocatului.
Problema este programul foarte incarcat al celor doi viitori parteneri.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:40, 27 Iulie 2010
mai mult ca sigur avocatul va vrea sa vada partile ....asa ca este destul de greu fara ca ei sa fie prezenti!!!
Cei doi asociati sa semneze pe fiecare pagina a actului constitutiv. Avocatul nu mai face incheierea de atestare.

Dar, avocatul care va redacteaza actele nu v-a zis asta?
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare sau atestare(data certa) minu minu Vreau sa infiintez un ONG. Printr-un proces verbal si prin actul constitutiv sunt imputernicit sa indeplinesc formalitatile pentru infiintare ONG. Actul ... (vezi toată discuția)
Intocmirea actului constitutiv si al statutului caragioiu_anca caragioiu_anca Buna ziua, Doresc sa stiu cine anume redacteaza actul contitutiv si statutul unei asociatii? Membrii fondatori? (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv - atestare de avocat sau nu alinedelea alinedelea Va rog sa-mi raspundeti daca actul constitutiv modificat in urma cesionarii partilor sociale unui alt asociat unic, trebuie semnat si atestat de catre avocatul ... (vezi toată discuția)