Suntem 4 frati mostenitorii la 1600mp in orasul Dorohoi. Mama (proprietara) a murit de 7 ani si nu am facut succesiune . Un frate si-a imbunatatit casa parintilor , altul si-a construit ca o anexa la casa alta locuinta pe numele mamei cand ea mai traia. Eu locuiesc in Vaslui iar ultimul frate in Italia. Acuma la inundatii casa principala parinteasca a fost distrusa si demolata. Anexa a ramas acolo. Pentru ca fratele care locuia in casa care i-a fost demolata sa poata beneficia de materiale de constructii are nevoie de procura prin care sa fim de acord ca el sa construiasca casa acolo de la ceilalti frati , in cazul ca nu putem face succesiunea rapid.
Intrebarea este ce inseamna asta ? Eu daca ii dau procura as putea sa-mi pierd dreptul de-a mai construi si eu o casa acolo? Sau nu are importanta.
multumesc pentru raspuns , oricum fratele cu numarul 4 din Italia nu intelege nimic si nu da nici o procura si asa ,in cazul acesta procura mea nu mai conteaza si ramane un sinistrat total fara nici un ajutor pentru constructia casei, pentru ca noi niciodata nu am avut bani de nimic ce sa mai zic de succesiune .
Toti de la primarie nu l-au recunoscut pe fratele meu ca fiind sinistrat fara casa pentru ca acolo proprietara este Ionescu Florica DECEDATA . Oricum acum la Dorohoi e o nebunie totala.
Mostenire
Alexandrarares
Buna ziua!
Imi cer scuze pentru lungimea subiectului meu dar trebuie sa expun toata situatia.Este putin cam complicata si am nevoie de ajutor,sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Succesiune
salmiroxa
Suntem 4 frati din Dorohoi, eu locuiesc in Vaslui si vreau sa deschid succsiunea , dar sunt somera cu 480ron pe luna , un alt frate in Italia aproape disparut ... (vezi toată discuția)