avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... linie curent separata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

linie curent separata

daca vreau sa-mi montez un motor electric de 15 kwh pe un utilaj trebue sa am linie de curent separata de la transformator sau ma pot conecta la linia normala de alimentare la care sint legate locuintele
Cel mai recent răspuns: cicea , utilizator 17:30, 27 Iulie 2010
Intrebati la electrica :O
multam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)
Conventie tinutz tinutz Buna ziua, Am primit o oferta de la o companie prin care in baza unei conventii incheiate intre parti ,eu ma oblig sa le asigur facilitatea sa se conecteze la ... (vezi toată discuția)
Atelier de reparatii in subsolul blocului paicaflorica paicaflorica Un vecin si-a \\"facut\\"atelier de reparatii in pivnita si evident consuma din curentul de pe scara.Solutia legala este sa isi monteze separat contoar ... (vezi toată discuția)