avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conventie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conventie

Buna ziua,
Am primit o oferta de la o companie prin care in baza unei conventii incheiate intre parti ,eu ma oblig sa le asigur facilitatea sa se conecteze la o priza din locuinta si ei platesc consumul total al casei lunar. Au nevoie de curent electric pentru a alimenta un releeu gps din zona si eu sunt cel mai aproape de releu. Eu am contract de furnizare al energiei electrice cu enel. Locuinta este proprietate particulara. Intrebare: legal este permis sau simplu schimb furnizorul si gata?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tinutz , utilizator 09:41, 27 Octombrie 2016
va rog un raspuns,sau nu cunoasteti aspunsul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizare energie electrica Tarana Tarana locuiesc la tara si un vecin a solicitat sai furnizez energie electrica prin conectarea la o priza a mea prin intermediul unui cablu cu stecher si priza .Este ... (vezi toată discuția)
Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Conditii de distribuire a energiei electrice Enescu Raluca Enescu Raluca Cunoasteti cumva tipul de contract ce ar trebui incheiat de o societate comerciala privata care este in situatia de a distribui energie electrica unei ... (vezi toată discuția)