avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Furnizare energie electrica

locuiesc la tara si un vecin a solicitat sai furnizez energie electrica prin conectarea la o priza a mea prin intermediul unui cablu cu stecher si priza .Este legal? Ce implicari ar putea avea astfel de acord de furnizare la un vecin ,energie electrica prin intermediul unui cablu electric ce traverseaza gradinile noastre?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:38, 28 Iulie 2014
Consecinta imediata este ca-i platiti si consumul lui, iar un cablu care traverseaza gradinile este neasigurat si poate produce accidente pentru care veti raspunde dv..
In rest, puteti sa-i dati curent vecinului pana la adanci batranete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce bază își amplasează furnizorii de internet echipamentele în spațiile comune ale blocului, consumând curentul electric plătit de membrii asociației? dumitrucera dumitrucera Pe ce baza, furnizotii de internet, isi ampalseaza echipamentele in spatiile comune ale blocului, conectandu-se si la prizele de curent electric ale ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa ajut un vecin??? 44axa 44axa detin 2 ap. la etajul 10 in unul locuiesc eu iar al 2-lea este gol. pot sa dau curent din cel gol unui vecin de al meu care sa mutat recent si nu are inca ... (vezi toată discuția)
Conventie tinutz tinutz Buna ziua, Am primit o oferta de la o companie prin care in baza unei conventii incheiate intre parti ,eu ma oblig sa le asigur facilitatea sa se conecteze la ... (vezi toată discuția)