avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca verbala la OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca verbala la OSIM

Buna ziua,

as dori sa inregistrez o marca verbala la OSIM si nu stiu daca ar fi mai oportun sa o inregistrez pe persoana fizica (asociatul p.j.) sau pe persoana juridica. Ideea este ca persoana juridica, pot spune, a creat acea marca (brand). Este chiar denumirea p.j. Dar nu as vrea ca marca sa se piarda in eventualitatea incetarii existentei p.j.
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 21:29, 27 Iulie 2010
In aceste conditii, nu aveti altceva de facut decat sa o inregistrati pe numele p.f. urmand ca ulterior sa dati p.j. un drept de folosinta a marcii respective, drept de folosinta care poate fi cu titlu gratuit sau in schimbul unei anumite sume de bani.
Din cate stiu, costurile sunt aceleasi, fie ca titularul marcii urmeaza a fi o p.f. sau o p.j.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Osim bob02008 bob02008 Care este procedura si cat ar costa rezervarea unui brand pentru un SRL-D abia deschis? (vezi toată discuția)
Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)