avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit chelt cazare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

chelt cazare

Buna ziua
As avea si eu o intrebare:

Imi puteti spune va rog daca un sofer care pleaca in deplasare externa (sa zicem Italia)pt 3 zile iar in aceasta perioada el nu se cazeaza nicaieri (doarme in masina) primeste acesti 30ron (hot 1860/21.12.2006 art 28) pt ca nu a beneficiat de cazare?Aceasta cheltuiala este deductibila?Ma intreb asta pentru ca nu am la baza nici un document justificativ decat faptul ca nu mi-a adus nici o factura de cazare.Dar i-am dat diurna pt 3 zile.

Ma puteti ajuta cu o hotarare care este in vigoare in acest moment?Sau o lege ceva.
Am inteles ca 518/1995 SI 1860/2006?In 1860/2006 la art 28 se mentioneaza faptul ca ar beneficia de suma de 30ron daca nu s-a cazat in conditiile specificate la art 26 din aceeasti hotarare.
Este deductibila aceasta cheltuiala?Chiar daca nu am document justificativ?Se aplica si in acest caz acest articol?
Ii pot da soferului aceasta suma?

#-o

Multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
irinuka2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:47, 1 August 2010
Da este deductibila aceasta suma,chiar daca nu aveti act justificativ pentru cazare(factura hotel),La decont se va scrie toate documentele justificative si inca o rubrica pentru Diurna (cazare fara factura) cu aceasta suma de 30lei/noapte.
succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare diurna legala Medu Medu As dori sa stiu cat este in prezent valoarea diurnei legale. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Chelt de cazare... irinuka2005 irinuka2005 Are cineva idee de vreo lege in care se stipuleaza ca un sofer care nu s-a cazat la hotel pe perioada detasarii externe, beneficiaza de o suma de 50ron pentru ... (vezi toată discuția)
Diurna VONPAUL006 VONPAUL006 Sintem o societate de transport intern si international. Cit este diurna maxima care se poate acorda soferului in tara? Dar in ... (vezi toată discuția)