avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil - tata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil - tata

este posbil ca tatal copilului sa solicite concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, dar dupa ce copilul a implinit 4 luni? mentionez ca stagiul de cotizare a fost atins dupa 4 luni de la nasterea copilului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 31 Iulie 2010
Cele 12 luni trebuiau realizate anterior nasterii
Multumesc pentru raspuns
carsim a scris:

este posbil ca tatal copilului sa solicite concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, dar dupa ce copilul a implinit 4 luni? mentionez ca stagiul de cotizare a fost atins dupa 4 luni de la nasterea copilului

Nu este posibil acest lucru , deoarece in ultimul an inainte de data nasterii copilului trebuia sa aibe realizate venituri profesionale supuse impozitului pe venit timp de 12 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil alexxadavyd alexxadavyd :O punea cineva mai devreme problema daca perioada de realizare a veniturilor profesionale pentru deschiderea dreptului la concediul de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Bani ptr cresterea copilului eddy_krizet eddy_krizet Buna seara!De curand am aflat ca voi deveni tatic si ma gandesc la viitorul copilului meu!Logodnica mea este angajata de la data de 13 aprilie iar in 26 am ... (vezi toată discuția)