avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Urgent, decontare intr-un cont gresit.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Urgent, decontare intr-un cont gresit.

Intrebarea mea este , daca ai depus o suma de bani intr-un alt cont decat cel care trebuia, exista posibilitatea sa-ti recuperezi banii?
Daca da, care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a-mi recupera banii?

Multumesc si astept un raspuns cat mai urgent posibil!
Cel mai recent răspuns: anna2000 , utilizator 15:27, 28 Iulie 2010
afli al cui e contul. daca ai noroc si e de treaba, ii trimiti un fax, ii spui despre ce e vorba si il rogi frumos sa iti restituie suma.

daca nu, il dai in judecata pentru plata nedatorata/ imbogatire fara justa cauza, dupa ce ai facut concilierea prealabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata nedatorata robertsega32 robertsega32 Am platit, din eroare, o factura de doua ori. Am incercat, pe cale amiabila, recuperarea platii nedatorate efectuate. Nu am reusit. Am facut si invitatie la ... (vezi toată discuția)
Suma necuvenita,incasata de societate denisalacra denisalacra Buna ziua, Sunt director economic la o soc.particulara si acum 1 an am facut DIN GRESEALA un virament (prin banca electronica) in contul unei societati, care ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)