avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suma necuvenita,incasata de societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suma necuvenita,incasata de societate

Buna ziua,
Sunt director economic la o soc.particulara si acum 1 an am facut DIN GRESEALA un virament (prin banca electronica) in contul unei societati, care avea o denumire asemanatoare cu cea careia trebuia sa-i virez banii corect, conform unei facturi emise de aceasta. Pe Ordinul de plata este mentionata si numarul facturii respective, si se poate vedea ca acea factura nu este de la societatea careia i s-au virat banii. De atunci, ma chinui sa-i recuperez pe cale amiabila, dar nu se mai poate. Administratorul societatii nu mai raspunde la telefoane si nici nu-mi confirma extrasul de cont. Consider ca s-a inregistrat cu o suma necuvenita, pe care ar fi trebuit sa o returneze. Problema cea mare este ca mie mi S-A IMPUTTA ACEASTA SUMA SI MI SE OPRESTE DIN SALARIU. SI ESTE F.MARE SUMA: APROATE 17000 RON!!! Ajutati-ma va rog cu un sfat, CUM AS PUTEA SA-MI RECUPEREZ MAI REPEDE ACEASTA SUMA: I-AM FACUT SI NOTIFICARE LA TRIBUNAL...DAR STITI F.BINE CA DUREAZA....
ASTEPT, VA ROG FRUMOS UN SFAT CAT MAI REPEDE, CA NU SUNT DISPUSA SA SUPORT DIN SALARIU...GRESEALA, GRESEALA, dar suntem oameni si trebuie sa respectam legile. Multumesc mult, Denisa
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
denisalacra, utilizator
Cel mai recent răspuns: denisalacra , utilizator 17:05, 15 August 2009
Societatea la care lucrati trebuiesa dea in judecata societatea care a incasat banii pentru imbogatire fara justa cauza / restituire plata nedatorata. Trebuie facuta conciliere directa si apoi proces in instanta. Dureaza, dar este singura cale sa isi recupereze banii.
multumesc! S-a si facut acest demers, dar dureaza si stiu ca nu au raspuns la nici o conciliere...Daca se ajunge la judecata si implicit la executare silita si ei intra in lichidare, astept mult si bine...sa se evalueze bunurile si sa se plateasca datoriile. Cine stie ce dari la stat au neplatite si cum statul este primul pe lista...mie nu mai imi ramane nimic.
Cu respect, Denisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata nedatorata robertsega32 robertsega32 Am platit, din eroare, o factura de doua ori. Am incercat, pe cale amiabila, recuperarea platii nedatorate efectuate. Nu am reusit. Am facut si invitatie la ... (vezi toată discuția)
Factura platita de doua ori robertsega32 robertsega32 Daca am platit unui furnizor o factura de doua ori, ce actiune ar trebui sa introducem? Furnizorul nu ne mai raspunde la telefon si nici la faxurile pe care i ... (vezi toată discuția)
Urgent, decontare intr-un cont gresit. olidan olidan Intrebarea mea este , daca ai depus o suma de bani intr-un alt cont decat cel care trebuia, exista posibilitatea sa-ti recuperezi banii? Daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)