avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectarea hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectarea hotarari judecatoresti

nu imi pot lua cartea de munca de la fostul patron desi am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in favoarea mea , am inteles ca trebuie un executor judecatoresc sa merg mai departe ,insa nu stiu la cine sa merg mai departe ,procesul a fost la judecatoria sector3
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 28 Iulie 2010
Mergeti la orice executor din Bucuresti si acesta se va ocupa de problema dvs., nerespectarea hotararii judecatoresti constituind chiar infractiune!

avocat Radu Stan
nu a fost un litigiu de munca? de ce la judecatorie...trebuia tribunal.....si hot.judecatoreasca definitiva si irevocabila se refera la returnarea cartii de munca??mai explicit ar fi mai bine....si sfatul juridic primit ar fi mai bine documentat!!deci.....?
Incercati mai intai varianta mai ieftina: Sesizare la ITM-ul, cu hotararea definitiva si irevocabila, apoi executorul.
am fost la itm si m-au sfatuit la il dau in judecata daca nu ma inteleg cu el
MESAJE REEDITATE

@ rosu dani
Data post: Miercuri, 28 Iulie 2010, 15:08
Subiect: nerespectarea hotarari judecotoresti

am fost la itm am facut o petitie la care am primit raspuns ca daca nu ma inteleg cu patronul pe cale amiabila sa il dau in judecata ,l-am dat in judecata in civil la judecatoria sector3 ,am primit acasa prin posta de la tribunal hotararea definitiva si irevocabila in favoarea mea,dar se pare ca degeaba caci nici macar la telefon nu imi raspunde partonul,si ulterior am aflat ca a predat firma altcuiva

@ andymaurul
Data post: Miercuri, 28 Iulie 2010, 15:14

Legalizati sentinta,investiti-o cu formula executorie si depuneti cerere de executare silita la un executor judecatoresc.

@ Marculescu&Asociatii
Data post: Miercuri, 28 Iulie 2010, 15:14

in mod normal cartile de munca se tin la ITM asta in cazul in care societatea nu are conventie cu ei sa le tina la sediu....adresati-va unui executor judecatoresc pentru a pune in executarea hotararea...in cazul in care nici asa nu este posibil nu aveti decat sa refaceti cartea de munca cu ajutorul celor de la ITM(cam greu si birocratie cat cuprinde)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara caldurarodica caldurarodica Lucrez la o pensiune de trei ani ,in tot acest timp nu mi-a fost inmanat nici un stat de plata ,nici un regulament de ordine interioara ,nici o condica de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca caldurarodica caldurarodica In urma cercetarii disciplinare care a avut loc in data de 05.07.2010,patronul nu a luat nici o decizie pana acum cu privire la statutul meu ca salariat al ... (vezi toată discuția)
Definitiva si irevocabila cristina/BZ cristina/BZ sentinta civila:admite contestatia precizata ,formulata de contestatoarea x domiciliata in y,contradictoriu cu parata z(ziar local) cu sediul in y si in ... (vezi toată discuția)