avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructia unui Gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructia unui Gard

Buna ziua, am o propietate langa bucuresti si vreau sa imi refac gardul din fata cu portile principale, intrebarea mea este, imi trebuie sa mai iau autorizatie de constructie de la primarie, daca construiesc gardul in acelasi loc unde era cel vechi? practil il demolez pe cel vechi si ridic unul nou.

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
Adikitzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adikitzu , utilizator 16:58, 28 Iulie 2010
Daca este pe acelasi amplasament si din aceleasi materiale nu va mai trebuie autorizatie.Daca insa il ridicati cu altfel de materiale...da.
av.M.Hornea
Aveti nevoie de autorizatie, asa cum a precizat si colega mea Alina Hornea.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de acord. Jhony696 Jhony696 Doresc sa construiesc un gard in spatele casei dar vecinul nu este de acord. Ce se poate face in acest caz? (vezi toată discuția)
Legal sau nu liz1977 liz1977 :-/as dori sa aflu daca am nevoie de autorizatie de constructie pentru a ridica un gard de plasa(provizoriu), care sa delimiteze gradina mea de curtea ... (vezi toată discuția)
Detin un imobil ingradit pe un loc public de mai bine de 30 de ani dj_alex dj_alex salutari tuturor in primul rand sa va spun problema pe care o are bunicul meu astazi unu dintre vecini a inceput sa construiasca un gard care era ... (vezi toată discuția)