avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea care permite consumatorului negocierea ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea care permite consumatorului negocierea contractului de credit

Buna ziua,

Marea majoritate a noastra (persoane fizice) am intrat intr-o banca pentru a contracta un credit. De cele mai multe ori au existat in contractul bancii anumite lucruri pe care nu ni le-am dorit. Am incercat o negociere dar banca ne-a refuzat categoric invocand te miri ce conditii standard, conditii interne, bla bla bla.
Exista o lege care da dreptul la negociere a contractelor de credit?

Va multumesc.

Cele bune,
Liviu
Cel mai recent răspuns: liviu_navacioiu , utilizator 17:28, 28 Iulie 2010
Buna ziua !
Este vorba de OUG 50 /2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Cu stima !
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.
Imi puteti indica articolul la care ati facut referire atunci cand ati facut trimitere la OUG 50/2010?

Va multumesc.

Cele bune,
Liviu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare plata comisioane bancare mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Va supun atentiei situatia urmatoare solictand un sfat pertinent: in anul 2009 am contractat un credit ,, Prima Casa,, in euro la BRD, in ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - aditionalul de la contractul de credit - acceptarea tacita brebone brebone Salutare expertilor Avocatnet! Voi incerca sa fiu cat mai scurt. Ridic o problema legata de OUG50/2010 si despre un contract de credit in vigoare. Poate ... (vezi toată discuția)