avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

... am vandut un teren de 430 mp in intravilan acum 1 an de zile, iar acesta zice ca nu poate construi pe el,.... am vreo vina eu acum?!! ma poate acuza de ceva ?, se poate anula Contractul de vanzare cumparare?!!!...va rog un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 12:48, 2 August 2010
a fost teren arabil, asa-i? intravilan arabil
nu aveti nici o culpa..
cumparatorul trebuia sa va solicite urbanismul
Terenul este in intravilanul orasului Iasi,....este zona de case.!!! cu toate utilitatile
Contractul de vanzare cumparare nu poate fi anulat daca nu contine si o clauza in acest sens.
Probabil acel cumparator nu poate sa construiasca decat ceea ce este prevazut in PUZ. Era oricum datoria dumnealui sa se intereseze inainte de a achizitiona terenul ce anume poate sa construiasca pe acel teren ci ce nu poate.
Din ce motiv nu poate construi? A cerut un urbanism si POT si CUT nu-i convin?
Trebuia sa se asigure inainte de a cumpara....
m-am interesat poate construi undeva la 15% din suprafata ca amprenta la sol ar veni undeva la 65 mp,....ceea ce cred ca e in regula....

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Plata tva la achizitia unei case - ma incadrez la 5% sau la 19%? blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Sunt pe cale sa cumpar o casa (este jumatatea unui duplex). Acum la vanzarea finala au aparut discutii cu proprietarul legate de TVA. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să cumpăr un teren intravilan arabil, urmând ... strazi1 strazi1 Bună ziua, Doresc să cumpăr un teren intravilan arabil, urmând să construim o casă pe el in viitorul apropiat. Îmi puteți spune ce acte trebuie să ... (vezi toată discuția)